Læringstavler

Læringstavler fra iiDeel er designet for at tage læringen ud i uderummet.

Det er højt til loftet – Uderummet kan noget særligt i forhold til gruppedynamik og den enkeltes udvikling.

Det giver nogle andre muligheder i det pædagogiske arbejde og i undervisningssituationer, end de vante rammer på skolen eller institutionen.

iiDeel’s udetavler skiller sig ud fra andre udetavler. Vores ”Kan du finde?” læringstavle  kan nemlig bruges med vores app ”iiDeel”

Scan læringstavlen – Vælg det insekt du ønsker at vide mere om. Tag dialogen mellem pædagog/underviser og børnene ellers lad børnene selv hoppe ned i vores digitale verden og oplev en Hveps helt tæt på, og lær meget mere end blot en “Hveps”

Se vores galleri af vores færdig designede udetavler – Vi designer også gerne jeres udetavle.

Har i en sjov ide til en læringstavle eller blot nogle tanker i går rundt med. Så kontakt os gerne, så laver vi en aftale – så vi i fællesskab kommer i mål med jeres ønsker.

iiDeel’s læringstavler leveres som standard i størrelserne 140×100 eller 70×50. Vi levere selvfølgelig også efter jeres mål.

iiDeel‘s Læringstavler er lavet i 3mm hvid aluminium. Pladen er opbygget som en sandwich konstruktion. aluminiumspladen har 2x 0.15 mm aluminium lagt omkring en kerne af PE-plast.

Det giver er stærkere, mere stabil og lang  holdbarhed på iiDeel’s læringstavler. Vores læringstavler printes direkte på tavlen og lægger en kraftig laminat ovenpå læringstavlerne. Det forlænger læringstavlens holdbarhed med op til 50%

Det betyder, at vores læringstavler kan holde i mange år – når de skal hænge ude i det danske klima.

  • 3mm alu-plade
  • Vejrbestandige
  • Direkte tryk på alu-pladen
Læringstavle Kan du finde? hænger på hegn
Læringstavler

Læringstavler

Om læringstavler

Læringstavler fra iiDeel er designet til at tage læringen ud i uderummet. Vi har mange forskellige designs, og skaber løbende flere nye tavler.
Vi designer også gerne jeres ønsker og ideer.
udetavler er et fantastisk godt redskab til børns læring, hvor i kan pege løs og få jer en god snak om motiverne.
Vores mest solgte læringstavle er KanDuFinde? Læringstavlen er lavet på bagrund af de smådyr/insekter der ofte findes på legeplader, natur områder, skove mm. Men for at komme endnu tættere på de smådyr/insekter som blandt andet børnehavebørn og vuggestuebørn finder, og ofte kommer med i den spand. Har vi gjort KanDuFinde? læringstavlen digital. Udetavlen kan scannes med vores app iiDeel (Findes her)  Når tavlen scannes er det nemlig blevet mugligt at finde netop det dyr/insekt barnet har fundet, eller blot søger mere information omkring. tryk blot på en af cirklerne i appen. Det første der dukker op er en dialog boks. Den dialog boks er skabt for at have en dialog mellem voksne til barn. Men er det barnet selv der søger informationen, kan de blot vælge afspil. Dialog boksen vil blive erstattet af en video hvori dialog boksens tekst vil blive oplæst for børnene.

Alle vores udetavler er designet til at hænge ude i det danske klima. Vi giver også 24 måneders garanti på vores udetavler – Dog kan vi ikke give garanti på hærværk.
Vi kan dog levere vores læringstavler med antigraffiti laminat. Dette betyder at vi nemt kan fjerne graffiti uden at efterlade spor.

Vi laver ofte tilbud på Facebook. Find os ved at trykke her