Design din eget akustik billede

Fra: 449,00 kr.

Customize
Customize

Akustik billeder med SoundArt.


Gør det muligt at designe din egen unikke og kreative akustikløsning. Få printet lige netop det du har lyst til på akustikpladen. På den måde sikrer du dig, at pladens udstråling matcher formålet  – om den så skal hænge i en børnehave, på et kontor eller hjemme i stuen.
Sound Art er uden sammenligning det produkt på markedet som absorbere lyden mest effektivt målt pr. m2.
Sound Art er fremstillet af genanvendte plastikaffald, hvilket sikrer en bæredygtig produktion, og giver pladerne unikke fordelle. Pladerne er godkendte til lyddæmpnings- klasse A, de er miljø/allergivenlige og giver samtidig fuld frihed i form, farve og størrelse.
2500gr/m2  sikrer at du med få kvadratmeter, kan skabe samme resultat, som ellers ville kræve mange kvadratermeter af andre lignende produkter med lavere densitet.

Akustik – SoundArt

Rumakustik Hvordan lyden opfører sig og opfattes i rummet. Afhænger af om lyde reflekteres eller absorberes af rummets vægge, loft og gulv. Specielt musik og tale påvirkes af rumakustikken. Et rum kan fx være klangfuldt som en kirke, “tørt” som et soveværelse eller have klang af badeværelse. Lydabsorption Er det tekniske bag SoundArt akustikløsninger. Når lyd rammer lydabsorberende materiale, omdannes lydens bevægelse til varmeenergi, og bremses derved i at blive reflekteret tilbage i rummet. Taleforståelighed Taleforståelighed er et udtryk for, hvor godt tale kan høres og forstås i et rum. Med god akustik kan tale høres klart og man kan føre en behagelig samtale. I rum med dårlig akustik bliver ord uklare og slørede, og en samtale kræver langt mere energi og koncentration. Efterklangstid Er i populær tale, den tid det tager lyden at “dø” ud, efter lydkilden er ophørt. Lang efterklangstid opleves som diffus støj eller et generende ekko. Efterklangstiden afhænger af rummets volumen, samt mængden af lydisolerende materiale i lokalet. Horisontale lydbølger Er de lydbølger, der opstår og reflekteres mellem hårde parallelle flader, f.eks. vinduer, vægge og skillevægge. De horisontale lydbølger kan opfattes som en konstant og retningsløs støj og generende ekko. Akustiske hot spots Henviser til de områder i rummet hvor lydenergi ophobes og forstærkes på grund af lydreflekterende flader og vinklerne i lokalet. Akustiske hot spots plages af konstant, forstyrrende lyd, som skaber et ubehagelig, stressende og distraherende miljø.

Miljøvenlige akustikløsninger

Akustikløsningerne fra iiDeel er udført i miljøvenlige, genanvendte materialer. Produkterne er godkendt til lyddæmpningsklasse A samt B1 brandgodkendte. Sound Art er et støjdæmpende produkt, som absorberer lyd utroligt effektivt, når der måles pr. kvadratmeter. Det skyldes produktets høje densitet på 2.500 gram pr. kvadratmeter. Densiteten gør, at produktet absorberer en stor mængde lyd, i forhold til hvor meget det fylder. Faktisk dæmper Sound Art støjniveauet helt op til 1.5 gange, når det sammenlignes med andre produkter. SoundArt er tilmed et bæredygtigt produkt. Det er nemlig fremstillet ved genanvendelse af plastikaffald. Pladerne er både miljø- og allergivenlige. De egner sig til lyddæmpningsklasse A. Sound Art pladerne har en glat overflade, som ikke afgiver støv, og er allergivenlige. Med Sound Art har du en stor frihed i forhold til design. Både når det gælder formen, størrelsen og printet på pladerne.   Plastik nej tak.

Guide

  1. Vælge størrelse
  2. Indsæt billede og tilpas så det fylder hele feltet
  3. Når du har billedet som du ønsker tryk færdig
  4. Læg ønskede antal billede i kurven