Tabelmonstre

4.299,00 kr.

Informationer:

  • Indeholder 10 dele
  • Fåes kun som gulvfolie
  • Fåes i størrelserne 100×120 / 50×60
  • Kan fremstilles i andre mål

Produkt data:

  • Størrelse: Bredde: 100cm. Højde: 120cm.
  • Gulvfolie med skridsikker laminat.

 

Gangetabel

Vores Tabelmonstre er en sjov og anderledes måde at lære 1-10 tabellen på.  Tabelmonstrene er et godt hjælpemiddel til at få indøvet gangetabellen. Monster gangetabel leveres i gulvfolie. Dvs. at børnene kan bruge dem som hinkeruder og dermed bruge kroppen til at øve gangetabellen. Monstrene kan også leveres som læringstavler som kan hænge på væggen på inde og ude. Send en forespørgsel på mail til info@iideel.dk Tabelmonstre Gangetabellerne er et vigtigt redskab til børn, når de skal lære at gange.

Lær at gange

Tabellerne skal læres udenad, for at barnet får størst gavn af dem. Når tabellerne er indøvet, kan barnet nemmere gå til gangestykker med overskud. Der findes mange sange, remser og lignende, som kan bruges til at lære tabellerne udenad. Disse metoder er gode, fordi sange og remser gør det nemmere at huske tabellerne. Hjælp barnet med at lære at gange ved at lave nogle visuelle øvelser  og flette dem ind i hverdagen. Det kan gøres på flere måder. Lav f.eks. tre lige store stakke med fire ting i hver stak. Mængden i hver stakke skal være ens. Barnet skal så finde ud af, hvor mange enheder der er i alt. Det gør barnet ved at lægge antallet af enhederne i hver stakke sammen, hvilket bliver til regnestykket 4 + 4 + 4. Nu har barnet altså lagt tallet 4 sammen tre gange, hvilket svarer til regnestykket 4 x 3.

Gør det mere visuelt

Man kan også lave forskellige bunker med lego. Lav bunker med lige mange stykker lego i hver. Udvælg et antal bunker og spørg barnet, hvor mange der er udvalgt. Lad derefter barnet tælle, hvor mange stykker lego der er i hver bunke. Hvis du f.eks. har udvalgt fire bunker, og der er fire stykker lego i hver, så har I altså et regnestykke, der ser sådan ud: 4 + 4 + 4 + 4, hvilket svarer til 4 x 4. Gangetabel monstrene er opdelt med hver sin tabel. Så det er endnu nemmere at holde fokus på den enkelte tabel. Vores plan er også at gøre tabelmonstrene til en af vores spil i vores læringsapp som du kan læse meget mere om (her)  

Guide

  1. Vælge størrelse
  2. Indsæt billede og tilpas så det fylder hele feltet
  3. Når du har billedet som du ønsker tryk færdig
  4. Læg ønskede antal billede i kurven