ABC/TAL læringsmåtter

3.999,00 kr.

Alfabet og tal måtterne, ABC/TAL læringsmåtter – er designet til bogstavs indlæring. Alfabet og tal måtterne kan bruges på et bord, men er specielt gode til at have på gulvet.
Børn finder ofte det bogstav deres navn starter med. Kender barnet ikke sit forbogstav, så er der også illustrationer på læringsmåtterne. Illustrationerne giver anledning til en god dialogisk undervisning. Læringsmåtterne har 5 forskellige farver fordelt på de i alt 40 alfabet og tal læringsmåtter

Tal og bogstaver

Alfabet og tal måtterne, ABC/TAL læringsmåtter – er designet til bogstavs indlæring. Alfabet og tal måtterne kan bruges på et bord, men er specielt gode til at have på gulvet. Børn finder ofte det bogstav deres navn starter med. Kender barnet ikke sit forbogstav, så er der også illustrationer på læringsmåtterne. Illustrationerne giver anledning til en god dialogisk undervisning. Læringsmåtterne har 5 forskellige farver fordelt på de 40 alfabet og tal læringsmåtter, leg med tal og bogstaver. Børn behøver ikke kunne hele alfabetet før de starter i skole. Vores formål med vores alfabet og tal læringsmåtter er at, give børn kendskab til bogstaverne. Vi forsøger at give børn den allerbedst forudsætning for at blive skole parat. Læring skal være en leg, børn lære bedst når de leger og er i bevægelse.

Leg med tal og bogtaver, digitalt.

Nu kan du bruges “iiDeel” lærings appen sammen med vores ABC/TAL måtter. Når du scanner vores Alfabet eller tal måtter – får du muligheden for at dykke ned i bogstavernes verden sammen f.eks. bien Betty. Betty elsker at spille bold. Og derfor kan du se Betty sparken bolden væk. Det er nemlig nu blevet sjovere at lære om Alfabetet og tallene fra 0-10. Da vores lærings app understøtter den visueller og fonologiske indlæring hos børn. For når måtterne scannes vil der være fokus omkring det enkelte bogstav. Det er også mulig at høre om udtalelserne på bogstaverne. Scannes tallene fra 0-10 kan børnene sammen med lærings appen tælle højt. Det er ikke vigtig at kunne tallet 6 – Men kan man bruge 10 fingre systemet til at finde de 6 vaskebjørne. Så kan barnet set hvordan tallet ser ud når det står alene. Se vores digitalisering app, “iiDeel lærings app” ved at trykke på teksten her. Vi kommer også gerne forbi jer og demonstrere hvordan man kan arbejde og lege med tal og bogstaver. Find os også på Facebook. Vi er ved at lave en video omkring appen, følg os ved at klikke her. Så sender vi en besked når den ankommer.

Hvorfor digitalt?

It og digitalisering handler mere om mennesker og mindre om teknologi. Det handler om hvordan digitale redskaber anvendes didaktisk til at understøtte og styrke arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan og læreplanstemaerne. Det handler om, hvordan vi ruster vores børn til god digital adfærd, så de bliver i stand til at begå sig etisk, kritisk, refleksivt og ansvarligt i en digital og teknologisk verden, både nu og fremadrettet. Med It og digitalisering rettes opmærksomheden mod digitale redskaber som en pædagogisk ressource, der kan stimulere børnenes leg, kreativitet, nysgerrighed og viden. Vores børn skal derfor møde et dagtilbud, hvor de kan tilegne sig digitale færdigheder, kompetencer, viden og dannelse, og hvor de kan opleve glæden og værdien, ved at være kreative, innovative og skabende i arbejdet med digitale redskaber og teknologi. Det handler således ikke om at have have teknologi i dagtilbuddene, men hvordan vi vil bruge det meningsfuldt og aktivt som en integreret del af dagtilbuddenes læringsmiljø.

Guide

  1. Vælge størrelse
  2. Indsæt billede og tilpas så det fylder hele feltet
  3. Når du har billedet som du ønsker tryk færdig
  4. Læg ønskede antal billede i kurven