Hopperim

2.499,00 kr.

Hopperim

kombinerer fokus på motorik og børnenes fonologiske opmærksomhed.
Optimer den faglige og den sproglige læring ved at montere disse hopperim, så børnene kan hoppe på de ord der rimer.
At kunne høre om to ord rimer, er en af de sproglige grundsten.

Disse læringsmåtter kan bruges som en del af den faglige indretning af både klasselokaler og gangarealer, for at skabe anderledes læring.

Læringsmåtter  Rim og remser for børn – Hopperim.

Vi ved, at nogle børn lære bedre ved at bruge kroppen. Hopperim understøtter den sproglige indlæring fysisk. Men i lige så højgrad fonologisk. Når børnene skal hoppe fra det ene rim, til det næste – Husker kroppen bedre i bevægelsen. Nævner vi tre af hoppe rim og remserne, F.esk. Ko,Sko og And – Hvilket lyder så forkert? Børnene vil i en hurtigere grad lære om de fonologiske lyde. Og have nemmere ved at sammensætte at sammen sætte ord og kunne høre om to ord rimer, er en af de sproglige grundsten.   Hoppe rim og remser for børn er designet med henblik på den kinæstetiske tilgang til læring. Og forskning viser at børn og voksne husker bedre når vi er i bevægelse. Vores hoppe rim og remser kan bruges som et memory/vendespil, til at øve forholdsord og meget meget mere. Forskning viser at, sprogvinduet er åben hos børn i 2,8 til 4 alderen. Arbejde vi med hoppe rim og remser i den periode øger vi børnenes ordforråd. Børnene begynder allerede i 4 års alderen at lege med sproget. Fjollerim ses ofte først i 5-6 års alderen. Men ved hjælp af de værktøjer der fås i hoppe rim og remser, ser vi allerede fjollerim i 4 års alderen. Hoppe rim og remser giver børnene en god forudsætning for at have lære længere sætninger, større ord dannelse og et hjælpe middel til nemmere at kunne starte på læsning i skolen.

iiDeel’s hopperim indeholder:

  • 40 måtter
  • 20 stk Rim&Remser
  • Læringsmåtterne er allergi venlig og tåler vask.
Vi giver garanti på måtterne i 24 måneder. Så skulle der ske noget med måtterne inden for de 24 måneder, sender vi en ny måtte afsted uden beregning. Vi kommer gerne ud og laver en præsentation af vores læringsmåtter. Vores kontakt oplysninger finder i ved at trykke her.   Vi kan også levere læringsmåtterne som gulvfolie. Se vores aktuelle tilbud på facebook

Guide

  1. Vælge størrelse
  2. Indsæt billede og tilpas så det fylder hele feltet
  3. Når du har billedet som du ønsker tryk færdig
  4. Læg ønskede antal billede i kurven