iiDeel lærings app

3.999,00 kr.

iiDeel lærings app scan og hent abc tal alfabet anton læringstavler kan du finde

Appen kan nu hentes på iOS enheder.
Hop om bord i den digitale verden med iiDeel appen - Høre om bogstaver, tal og se og lyt til de insekterne fra vores kan du finde - Kan Du Finde læringstavle.

Leg og Læring app iiDeel

Nu kan du bruges “iiDeel” lærings appen sammen med vores ABC/TAL måtter. Når du scanner vores Alfabet eller tal måtter – får du muligheden for at dykke ned i bogstavernes verden sammen f.eks. bien Betty. Betty elsker at spille bold. Og derfor kan du se betty sparken bolden væk. Det er nemlig nu blevet sjovere at lære om Alfabetet og tallene fra 0-10. Da vores leg og lærings app understøtter den visuelle og fonologiske indlæring hos børn. Når måtterne scannes vil der være fokus omkring det enkelte bogstav. Det er også mulig at høre om udtalelserne på bogstaverne. Scannes tallene fra 0-10 kan børnene sammen med leg og  læring appen tælle højt. Det er ikke vigtig at kunne tallet 6 – Men kan man bruge 10 fingre systemet, til at finde de 6 vaskebjørne. Så kan barnet se hvordan tallet ser ud når det står alene. Vores leg og lærings app, er den perfekte start til den tidlige digitalisering og supplement til at få gang i sprog og bevægelse.

Digital læring – ikke digital underholdning

Vores leg og læring app kan også nu bruges på vores læringstavle KanDuFinde? Scanner man tavlen, kommer der cirkler omkring alle elementerne. tryk på Hvepsen og bliv klogere på hvordan den bygger sit Hvepsebo, eller dør Hvepsen når den stikker? Hvad lever en Hveps egentlig af? Det er nu meget nemmere at finde oplysninger. Med lærings appen iiDeel kan børnene selv finde oplysningerne. Vi har lavet en afspille funktion i appen. Så børnene selv kan finde læring på vores læringstavle.

It og digitalisering

Vi har planer med iiDeel appen. Og der vil løbende komme nye tavler og nye spil i appen. Vi har lavet en lille demo video af hvordan vores app fungere. Demoen er lavet ud fra vores katalog – hvor muligheden for at se appen live er muligt. Send os en mail på: info@iideel.dk – Så sender vi jer et katalog i kan printe ud, eller blot scanne direkte på skærmen.

Se appen

Se videoen på vores Youtube kanal (Her) Er du på Facebook? Såå find os ved at klikke på linket her. Følg os gerne, og se når vi kommer med nye produkter, spændende tilbud og  giveaways.  

Hvorfor digitalt? It og digitalisering handler mere om mennesker og mindre om teknologi.

Det handler om hvordan digitale redskaber anvendes didaktisk til at understøtte og styrke arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan og læreplanstemaerne. Det handler om, hvordan vi ruster vores børn til god digital adfærd. Så de bliver i stand til at begå sig etisk, kritisk, og ansvarligt i en digital og teknologisk verden. Både nu og fremadrettet.  Med It og digitalisering rettes opmærksomheden mod digitale redskaber som en pædagogisk ressource, der kan stimulere børnenes leg, kreativitet, nysgerrighed og viden. Vores børn skal derfor møde et dagtilbud, hvor de kan tilegne sig digitale færdigheder, kompetencer, viden og dannelse, og hvor de kan opleve glæden og værdien, ved at være kreative, innovative og skabende i arbejdet med digitale redskaber og teknologi. Det handler således ikke om at have have teknologi i dagtilbuddene, men hvordan vi vil bruge det meningsfuldt og aktivt som en integreret del af dagtilbuddenes læringsmiljø.

Guide

  1. Vælge størrelse
  2. Indsæt billede og tilpas så det fylder hele feltet
  3. Når du har billedet som du ønsker tryk færdig
  4. Læg ønskede antal billede i kurven