NaturMatematik

1.299,00 kr.

Produktinformation:

iiDeel‘s Læringstavler er lavet i 3mm hvid aluminium. Pladen er opbygget som en sandwich konstruktion. aluminiumspladen har 2x 0.15 mm aluminium lagt omkring en kerne af PE-plast.

Det giver er stærkere, mere stabil og lang  holdbarhed. Vi printer direkte på pladerne og lægger en kraftig laminat ovenpå læringstavlerne. Det forlænger pladens holdbarhed med op til 50%

Det betyder, at de kan holde i mange år – når de skal hænge ude i det danske klima.

  • 3mm alu-plade
  • Direkte tryk på alu-pladen
  • Vejrbestandige

Naturmatematik

Naturmatematik gør det sjovt at lære om matematikken i naturen. Vores læringstavler måler 140x100cm – Så målebåndet i midten er også 100cm. Så tager man 3 pinde, Så kan man måle sig frem til hvilken er er den Korte, mellem og den længste. Men vi høre ofte også ordet hun/han er i hvert fald mindstere end mig – Men tager man f.eks. 6 sten og måler på dem. Kan man finde frem til hvorfor en der en mindst til hvilken der er den største. Finde også de forskellige farver i toppen af tavlen, og da årstiderne skifter vil der også her være anderles ting at finde.

Om læringstavler

Læringstavler fra iiDeel er designet til at tage læringen ud i uderummet. Vi har mange forskellige designs og skaber flere nye tavler. Vi designer også gerne jeres ønsker eller jeres ideer. Forholdsord er lavet på bagrund af et ønske fra en kunde. Læringstavler er et fantastisk godt redskab til børns læring, hvor I kan pege løs og få jer en god snak om motiverne. Vores mest solgte læringstavle er KanDuFinde? Læringstavlen er lavet på bagrund af de smådyr/insekter der ofte findes på legeplader, natur områder, skove mm. Men for at komme endnu tættere på de smådyr/insekter som blandt andet børnehavebørn og vuggestuebørn finder, og ofte kommer med i den spand. Har vi gjort KanDuFinde? læringstavlen digital. Læringstavlen kan scannes med vores app iiDeel (Findes her)  Når tavlen scannes er det nemlig blevet mugligt at finde netop det dyr/insekt barnet har fundet, eller blot søger mere information omkring. tryk blot på en af cirklerne i appen. Det første der dukker op er en dialog boks. Den dialog boks er skabt for at have en dialog mellem voksne til barn. Men er det barnet selv der søger informationen, kan de blot vælge afspil. Dialog boksen vil blive erstattet af en video hvori dialog boksens tekst vil blive oplæst for børnene. Alle vores læringstavler er designet til at hænge ude i det danske klima. Vi giver også 24 måneders garanti på vores læringstavler – Dog kan vi ikke give garanti på hærværk. Vi kan dog levere vores læringstavler med antigraffiti laminat. Dette betyder at vi nemt kan fjerne graffiti uden at efterlade spor. Er du på Facebook? så kan finde os ved at trykke her. Vi har ofte konkurrencer og giveaways.

Guide

  1. Vælge størrelse
  2. Indsæt billede og tilpas så det fylder hele feltet
  3. Når du har billedet som du ønsker tryk færdig
  4. Læg ønskede antal billede i kurven