OptiMouse

699,00 kr.

Fordele

Med OptiMouse opnår du:

 • God komfort
 • Aflastning i albue
 • Ergonomisk korrekt mus
 • Genopladeligt batteri
 • Høj præcision

Produkter data:

 • Trådløs optik mus med USB ladekable
 • Vægt: 96,6 gram
 • Genopladelig
 • Fåes som højre og venstre hånds mus

OptiMouse – Ergonomisk mus

OptiMouse har et ergonomisk design, hvor hånden placeres diagonalt på musen. Det gør, at du undgår at få din mediannerve i klemme, når du bruger musen. På denne måde forebygger designet, at der udvikles musearm hos brugeren. Musearm kaldes også karpaltunnelsyndrom og er en smertefuld tilstand. Tilstanden opstår ved hyppig brug af ikke-ergonomisk computermus. Computermusens samlede design er komfortabelt og forebygger muskelspændinger i underarmen og skulderen. Denne mus er en god investering, hvis du udfører computerarbejde, som indebærer mange gentagende bevægelser med musen. Almindelige, flade mus tvinger brugeren til at dreje hånden, håndleddet og underarmen for at kunne holde musen, når der arbejdes i mange timer ad gangen på en computer. Forskning viser, at ergonomiske mus hjælper til en mere opretstående hånd- og håndledsholdning, der bedre matcher menneskets komplekse anatomi, og således mindsker belastningen på musklerne. En ergonomisk mus kan spille en vigtig rolle i at understøtte en bedre komfort.

Vidste du?

Viste du at personer, der ofte bruger computere, bevæger deres mus op til 27 kilometer om året? Sørg for, at udstyret er i orden til denne med den rigtige enhed. OptiMouse er formet til at passe til din arm og håndled som en handske. OptiMouse er designet til at give en mere naturlig pasform og en bedre position for underarmen – og i stor grad på samme måde som et varmt bad, aflaster de, og lader dig forblive produktiv i længere tid. Men hvordan virker de helt præcist?

Brug Optimouse for en bedre holding.

En mus, der placerer din arm i en naturlig håndtryksposition, kan hjælpe dig med at reducere muskelspændingerne. OptiMouse En lodret mus som OptiMouse fremmer en mere ergonomisk kropsholdning og dermed komfort. For personer med små til mellemstore hænder eller venstrehåndede vil OptiMouse have en god pasform, samtidig med at den skaber en naturlig håndtryksposition. Begge valg har den ideelle vippevinkel til at understøtte en naturlig, lige underarmsstilling hele dagen. Se også vores FlexChair en aktiv stol uden ryglæn, og for en aktiv stående position anbefaler vi vores ståmåtte StandUp! Find os på facebook, youtube eller instagram. klik på knapperne forneden på siden.
 

Guide

 1. Vælge størrelse
 2. Indsæt billede og tilpas så det fylder hele feltet
 3. Når du har billedet som du ønsker tryk færdig
 4. Læg ønskede antal billede i kurven