Squareball bane i termoplast

4.999,00 kr.

Produktinformation:

Squareball er et af de kendte spil fra skolegården. Ofte også kendt som Ostespillet eller firebold.

Squareball spilles i en stor firkant, som er delt op i 4 kvadratiske felter. Man skal være mindst 4 spillere, men gerne 5, 6 eller flere

Prisen er inkl. montering og kørsel

 

Produktdata

 • Laves i termoplast for lang holdbarhed
 • Tilført skridsikring
 • Designet til det danske klima

Square ball

Square ball er en sjov måde at få motion på, Square ball kendes også under navnet Ostespil eller firspil. Square ball banen er lavet i termoplast. Det holder meget længere end asfaltmaling, så der er ikke behov for genopfriskning af stregerne. Skolegårde indbyder til leg, læring og bevægelse. Og med den nye skolereforms krav til bevægelse i minimum 45 min pr dag, er det blevet nemt med vores Square ball bane at opfylde dette krav.

Regler:

 • Der skal være en deltager i hver af de fire felter. Er der flere deltager med, stiller de sig i kø ud for felt nr. 1
 • Kongen i spillet skal stå på placering nr. 4.
 • Det er kongens opgave at sættes spillet i gang, ved at skyde bolden ned i serverfeltet / osten.
 • Der hvor bolden lander, f.eks. I felt nr. 1 har nu til opgave at skyde bolden videre i en af de andre felter.
 • Bolden må kun røre ens felt 1 gang. Røre bolden ens felt to gange inden man når at skyde den videre af man ude af Square ball spillet.
 

Termoplast.

Det er blevet nemt at lave kreative læringsmiljøer udendørs. Termoplast giver mange muligheder til inspiration til leg, læring og bevægelse. Vi kan designe næsten alt efter jeres ønsker, og vi har en del designs klar allerede. Vi sender gerne vores PFD fil afsted – send og en mail eller giv os et kald, vi sidder altid klar ved telefonerne, ofte også uden for lukketid. find kontakt oplysningerne i bunden af siden eller klik her. Vi udføre også standard termoplast opgaver, så som parkerings båse, trafik sikkerhed, men i sær grad er vores populære termoplast lade stander symboler blevet et stort hit. Vi kan designe symbolerne i jeres farver, logoer og alt i tal og bogstaver. Så lad os være med i jeres næste projekt. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om jeres ønsker, og ser på mulighederne. Alle vores termoplast opgave monteres af professionelle fagfolk, så vi yder altid garanti på vores produkter.    

Guide

 1. Vælge størrelse
 2. Indsæt billede og tilpas så det fylder hele feltet
 3. Når du har billedet som du ønsker tryk færdig
 4. Læg ønskede antal billede i kurven