StandUP!

899,00 kr.

StandUP! Ståmåtten giver dig mulighed for at skifte stillinger hyppigt i løbet af dagen. Dette forebygger spændinger og øger blodcirkulationen. Med måtten kan du arbejde i en stående position uden at opleve smerter eller træthed i kroppen.

Måtten er slidstærk, idet den har en fjedrende kerne, som gør at den holder sin form over tid. Overfladen er antibakteriel og nem at rengøre. Derudover er måtten både egnet til vask og vandtæt – og desuden kan den  ikke punkteres.

Ståmåtte standUP!

Nutidens arbejde er blevet mere stillesiddende end nogen siden før. Det giver nye folkesundhedsproblemer, og vi forsøger hele tiden at optimere arbejdspladsen. Hæve-sænke bord er blevet et must på det moderne kontor. Men for at give kroppen den ultimative aflastning ved stående arbejde, er StandUP! ståmåtte det ideelle valg. Ståmåtten til kontoret kan også bruges i butikken, på lageret eller hvor der kræves aflastning, StandUp! giver den bedste og optimale affjedring. StandUp! Ståmåtten kontoret mangler. Tåler alt fra høje hæle, til bare tæer. Vores ergonomiske arbejdspladsmåtter sørger for, at kroppens vægt bliver fordelt på fødderne. Ståmåtten har en blød, støddæmpende og aflastende kerne, som giver dig en god følelse, når du stiller dig op på den. Du behøver derfor hverken tænker over, hvilket fodtøj du har på, eller om du vil have bare tæer. Aflastningsmåtten er punkterfri og har en antibakteriel overflade. Så den kan nemt rengøres.

Hvad kan en ergonomisk ståmåtte?

Stå måtten er designet til at kunne aflaste din krop og virke støddæmpende, når du står op i løbet af dagen. Den er ergonomisk fordi den skaber bevægelse i din krop på en naturlig måde, uden at forårsage overbelastning eller slitage. På den måde holder du din krop i aktiv, mens du arbejder stående.  

Viste du at en ergonomisk ståmåtte mindsker risikoen for sundhedsrelaterede sygdomme ved at give mere bevægelse ind i hverdagen?

Når du står op flere gange dagligt og er i bevægelse. Mindsker det risikoen for sygdomme som blandt andet diabetes, hjerte-karsygdomme og forhøjet blodtryk. Faktisk har forskere sat kontorfolk til at arbejde stående i mindst 3 timer om dagen i en uge. Forbrændingen sted ned 50 kalorier i timen – hvilket bliv til 750 i løbet af en arbejdsuge og hele 30.000 kalorier på et år. Forskerne kom frem til et svar, som var det samme som at løbe 7 maratoner om året bare ved at stå op! Arbejder du på kontor, så sørg for at tage en kort, aktiv pause mindst én gang i timen. Hold stående telefonsamtaler og møder. Hæv fx bordet, når du går til frokost eller går hjem – og arbejd så stående, når du igen kommer til bordet. Der er mange små tips til en mere aktiv hverdag. Derfor er StandUp! Ståmåtten det perfekte valg.

Ergonomisk løsning tilpasse kroppen.

Se også vores (FlexChair) ergonomisk stol uden ryglæn, Stolen kan med fordel fungere som supplement med vores StandUp! ståmåtte. Kroppen har brug for at variere stilling ofte for at føle sig godt tilpas. Skifter du mellem en en aktiv stol og til en stående position , er du godt på vej. Vælger du så ovenikøbet et hæve sænkebord, har du en super stærkt kombination, hvor du nemt kan skifte mellem en stående og siddende stilling i bevægelse. I starten bør du dog være opmærksom på kun at bruge en aktiv stol nogle timer om dagen, da din krop skal vænne sig til den. Her er det normalt at blive lidt øm, men efterhånden som kroppen bliver vant til at aktiveres på den måde og bliver stærkere, kan du øge mængden af tid. Og inden længe vil du kunne mærke effekten af, at have en arbejdsdag fyldt med energi.   Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere? Så sidder vi klar ved telefonerne på 5387 8022 eller på mail – info@iideel.dk Det er også muligt at låne en Ståmåtte i 14 dage. Så er det nemmere at vurderer om man tager den rette beslutning. Så tøv ikke med at kontakte os allere idag.   Følg os også gerne på facebook på linket (her) 

Guide

  1. Vælge størrelse
  2. Indsæt billede og tilpas så det fylder hele feltet
  3. Når du har billedet som du ønsker tryk færdig
  4. Læg ønskede antal billede i kurven