Taltavle 1-100

1.299,00 kr.

Produktinformation:

iiDeel‘s Læringstavler er lavet i 3mm hvid aluminium. Pladen er opbygget som en sandwich konstruktion. aluminiumspladen har 2x 0.15 mm aluminium lagt omkring en kerne af PE-plast.

Det giver er stærkere, mere stabil og lang  holdbarhed. Vi printer direkte på pladerne og lægger en kraftig laminat ovenpå læringstavlerne. Det forlænger pladens holdbarhed med op til 50%

Det betyder, at de kan holde i mange år – når de skal hænge ude i det danske klima.

  • 3mm alu-plade
  • Direkte tryk på alu-pladen
  • Vejrbestandige

Taltavle 1-100

Taltavle 1-100 læringstavlen gør det nemt for børn at kenkende tallene. Børns interesse for tal starter tidligt. Hvordan ser et 6 tal ud? Når barnet finder et tal – ofte barnets alder, kan man snakke om mor og fars alder, søskende osv. På den måde bliver barnet opmærksom på tallene. Taltavle 1-100 kan også bruges som et redskab til at finde mængder. find f.eks. 4 tal. og få barnet til at finde ting i samme antal som de 4 tal der er fundet på Taltavlen 1-100. F.eks. 3 blyanter, 6 bamser, 9 blade osv. Lad barnet lege sig ind i matematikkens verden.

Om læringstavler

Læringstavler fra iiDeel er designet til at tage læringen ud i uderummet. Vi har mange forskellige designs og skaber flere nye tavler. Vi designer også gerne jeres ønsker eller jeres ideer. Forholdsord er faktisk lavet på bagrund af et ønske fra en kunde. Læringstavler er et fantastisk godt redskab til børns læring, hvor I kan pege løs og få jer en god snak om motiverne. Vores mest solgte læringstavle er KanDuFinde? Læringstavlen er lavet på bagrund af de smådyr/insekter der ofte findes på legeplader, natur områder, skove mm. Men for at komme endnu tættere på de smådyr/insekter som blandt andet børnehavebørn og vuggestuebørn finder, og ofte kommer med i den spand. Har vi gjort KanDuFinde? læringstavlen digital. Læringstavlen kan scannes med vores app iiDeel (Findes her)  Når tavlen scannes er det nemlig blevet mugligt at finde netop det dyr/insekt barnet har fundet, eller blot søger mere information omkring. tryk blot på en af cirklerne i appen. Det første der dukker op er en dialog boks. Den dialog boks er skabt for at have en dialog mellem voksne til barn. Men er det barnet selv der søger informationen, kan de blot vælge afspil. Dialog boksen vil blive erstattet af en video hvori dialog boksens tekst vil blive oplæst for børnene.

Udetavle

Alle vores læringstavler er designet til at hænge ude i det danske klima. Vi giver også 24 måneders garanti på vores læringstavler – Dog kan vi ikke give garanti på hærværk. Vi kan dog levere vores læringstavler med antigraffiti laminat. Dette betyder at vi nemt kan fjerne graffiti uden at efterlade spor. Vi laver ofte tilbud på Facebook. Find os ved at trykke her  

Guide

  1. Vælge størrelse
  2. Indsæt billede og tilpas så det fylder hele feltet
  3. Når du har billedet som du ønsker tryk færdig
  4. Læg ønskede antal billede i kurven